Shift Lokalteam Kontakt Om Tjänster Lediga lokaler

×
siteimgsiteimgsiteimgsiteimgsiteimgsiteimgsiteimgsiteimgsiteimgsiteimgsiteimg

Tullvaktsvägen 2

Stockholm | Frihamnen

    Yta

  • Lokalyta: 1200kvm
  • Min kvm: 600kvm
  • Max kvm: 1200kvm

    Objektsinfo

  • Lokaltyp: Kontor
  • Form: Uthyres
  • Hyra:

Info

Här finns möjlighet att hyra bra kontor till mycket förmånlig hyra i Frihamnen. Ett eget våningsplan som även kan delas. Parkering finns på gården.

Beskrivning

Flexibelt våningsplan med stor möjlighet att själv bestämma hyran bereoende på vilken ombyggnad. Välj budgetrenovering till mycket konkurrenskraftiig hyra eller en mer omfattande hyresgästanpassning, fortfarande till mycket slagkraftig hyra. Kontakta oss för att få ett hyresförslag.

Fastigheten

Lokalen passar för kontor, showroom, vuxenutbildning (ej grundskola eller gymnasium) etc. Takhöjden mer än 3 m. Finns både större och mindre rum och planlösningen kan anpassas efter ny verksamhet. Finns dusch och omklädningsrum samt förråd och även möjligt att nyttja del av lokalen som lättare lager. 

Omgivning

Frihamnen, Gärdet, Värtahamnen fin natur, bostäder, magasinsbyggnader, nybyggda kontor och ombyggda äldre fastigheter.

Kommunikationer

Busshållplats precis vid fastigheten med flera busslinjer (76, 72, linje 1) som ansluter till T-bana (exempelvis Karlaplan el. Gärdet) och pendeltåg.

Parkering

Gård finns med parkeringsplatser att hyra

Service

Närservice: Restauranger och caféer, Ballbreaker har aktivitetsanläggning med restaurang och konferensmöjligheter, hotell och lägenhetshotell finns. Fältöversten Skyltläge: Fastigheten har utmärkt skyltläge i korsningen Tegeluddsvägen/Tullvaktsvägen Vägbeskrivning: Fastigheten ligger intill korsningen mellan Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen.

Närliggande företag

Mest kända på Tullvaktsvägen är bland annat OMX & Gant. Restauranger, t.ex Eatery i byggnaden bredvid. Gym SATS finns ca 100 meter bort.

Övrigt

Här finns möjlighet att hyra och profilera sig på ett eget våningsplan, på ett av tre plan, en stor del av ett mindre hus i st.f. en liten del av en stor fastighet. Fastigheten har bra skyltläge och egen gård för parkering.


×