Shift Lokalteam Kontakt Om Tjänster Lediga lokaler

×

Integritetspolicy

Introduktion

På Shift Lokalteam AB vill vi att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och till din rätt att ha kontroll över de uppgifter du delar med oss. På den här sidan kan du läsa om hur vi på Shift Lokalteam samlar dina uppgifter, vilka uppgifter vi lagrar och hur dessa används av oss på Shift Lokalteam, samt hur vi skyddar dina personuppgifter.

Uppgifter vi samlar in

På vår hemsida samlar vi in information när du som användare gör en intresseanmälan via kontaktformulär för valt annonsobjekt. Det är en funktion där vi samlar information om för/efternamn, mailadress, telefonnummer, företagsnamn, organisationsnummer och ev. fritext till oss.

Hur vi använder uppgifterna

Vi använder uppgifterna om intresseanmälan för att kunna besvara och hantera ditt ärende på bästa möjliga sätt och utföra vårt dagliga arbete.

Delning av uppgifter

De uppgifter som lämnas över från oss är till uppdragsgivare eller fastighetsägare som behöver uppgifterna om t.ex firmanamn, org.nr eller andra uppgifter från formen för att vi på Shift Lokalteam ska kunna erbjuda en lokalförmedlingstjänst på bästa sätt. Intresseanmälningar som skickas in till oss lagras maximalt i 3 år och raderas sedan.

Tredje parts hemsidor

Vår hemsida har länkar till externa hemsidor via hyperlänk eller knappar på hemsidan. Vi har inte någon kontroll över samt är ej ansvariga för tredje parters sekretesspolicyer och praxis.

Rättslig grund, lagring, radering av uppgifter

När du lämnar uppgifter via intresseanmälan accepterar du att Shift Lokalteam samlar och lagrar dina uppgifter i och med att dessa behövs för att kontakta dig som kund. De uppgifter som lagras kommer inte att lagras av Shift Lokalteam längre än nödvändigt för att kunna utföra vårt arbete som lokalförmedlare. För att få dina uppgifter ändrade eller raderade kan du kontakta Shift Lokalteam via “Hur du kontaktar oss” längre ner på sidan. De uppgifter som lagras om dig kan du begära att få ut av oss.

Hur du kontaktar oss

Har du frågor om hur vi behandlar dina uppgifter eller annan fråga så kontakta:
Shift Lokalteam AB
Drakens gränd 6
111 30, Stockholm
08-545 159 90
info@shiftlokal.se